Εφαρμογές Διαδικτύου

Η escapeNet.gr χρησιμοποιώντας πάντα την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και ακολου-θώντας της εξελίξεις στον χώρο της πληροφορικής είναι σε θέση να κατασκευάσει για εσάς είτε είστε ιδιώτης, είτε εταιρία, ένα καλαίσθητο, λειτουργικό και σύγχρονο διαδικτυακό τόπο, ανάλογα με της ανάγκες σας, που θα σας προσφέρει μια επαγγελματική παρουσία στο διαδίκτυο.

Συζητώντας μαζί σας και αν χρειαστεί επισκοπώντας την επιχείρησή σας, προσπαθούμε να δώσουμε την καλύτερη αλλά παράλληλα και οικονομικότερη λύση που θα καλύψει τις ανάγκες σας.

Οι βασικότερες εφαρμογές διαδικτύου που κατασκευάζουμε είναι:

1

2

3

4

1. Στατικές Ιστοσελίδες

Η στατική ιστοσελίδα είναι η οικονομικότερη λύση για ιδιώτες και επιχειρήσεις που επιθυμούν μια καλαίσθητη παρουσία στο διαδίκτυο χωρίς συχνές αλλαγές πληροφοριών και δεδομένων.

2. Δυναμικές Ιστοσελίδες

Η δυναμική ιστοσελίδα σε αντίθεση με την στατική, παρέχει την δυνατότητα πρόσθεσης, αφαίρεσης αλλά και τροποποίησης δεδομένων και πληρο- φοριών από την ίδια την επιχείριση, χωρίς να απαιτεί ιδιαίτερες γνώσεις πληροφορικής.

3. Ηλεκτρονικά Καταστήματα

Τα ηλεκτρονικά καταστήματα απευθ- ύνονται σε επαγγελματίες που θέλουν να δώσουν στους πελάτες τους τη δυνατότητα να ενημερώνονται και να αγοράζουν on-line τα προϊόντα τους. Πρόκειται για δυναμικές ιστοσελίδες πλήρως διαχειρίσιμες από εσάς.

4. Ξενοδοχειακές Λύσεις

Το πακέτο αυτό απευθύνεται σε ιδιοκτήτες καταλυμάτων που επιθυμούν να παρέχουν στον πελάτη on-line κρατήσεις και πληρωμές με δυνατότητα επιλογής δωματίων και υπηρεσιών και παράλληλα αυτόματη ενημέρωση διαθεσιμότητας.

Τεχνική Υποστήριξη

Τηλεφωνο : +30 26510 28618
e-mail : support@escapenet.gr

Θα μας βρείτε

Θ. Πασχίδη 33 Ιωάννινα
26510 28618 / info@escapenet.gr